Bos Elektrotechniek, al 30 jaar voorop in ons vakgebied

De naam van Bos Elektrotechniek komt u bij uiteenlopende projecten tegen. Met onderhand 30 jaar ervaring zijn we trots op de naam die we hebben: die van een betrouwbare elektrotechnische installateur die voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen.

Contact opnemen

Wij zijn Bos Elektrotechniek

We werken zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers. In het particuliere segment zijn we vooral actief in woningen in hogere segment. Niet alleen nieuwbouw, maar ook bij renovatie of verbouwing kunt u voor uw villa, landhuis of bungalow een beroep op onze expertise doen. Voor het automatiseren of moderniseren van de gehele elektrotechnische installatie staan we voor u klaar.

In de zakelijke sector nemen we de complete elektrotechniek in kantoren, bedrijfshallen, winkelbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen voor onze rekening.

IMG 9925

Werkterrein: zuidwest-Nederland

Vanuit een modern bedrijfspand in Maasdijk bestrijken we een groot gebied, met de focus op zuidwest-Nederland: globaal de driehoek Amsterdam - Rotterdam - Westland.

Vernieuwend in aanpak, klantvriendelijk in uitvoering

De ontwikkelingen in technologie gaan hard. Innovatief als we zijn, integreren we snel nieuwe mogelijkheden in ons producten- en dienstenpakket. Zo zijn we ook specialist in de nieuwste domotica-oplossingen. Van advies en installatie tot inregelen zijn we een klantvriendelijke partner.

IMG 9925

Ervaren en betrouwbare medewerkers

Met een team van circa 30 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een middelgrote installateur. Groot genoeg om het hele proces achter de schermen perfect te regelen, klein genoeg om elke opdrachtgever te verzekeren van persoonlijke aandacht.

Monteurs en technici werken niet zelden al meer dan 10 jaar voor Bos Elektrotechniek. Vaak zijn ze jong begonnen en groeien ze door. Want als familiebedrijf geven we ook onze medewerkers graag aandacht. Door cursussen, trainingen en toolboxmeetings blijft de kennis van iedereen binnen het bedrijf actueel. We investeren in de nieuwste apparatuur, we houden het wagenpark up-to-date.

Ons team

IMG 9925

24/7 storingsopvolging

Storing in uw installatie? U doet nooit tevergeefs een beroep op Bos Elektrotechniek. Er is altijd een monteur die storingsdienst heeft. Zo bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van service.

Contact opnemen

Ga werken bij de elektrotechnisch installateur waar je verder komt

 

Als monteur of technicus heb je banen in overvloed. Groot gelijk daarom dat je hoge eisen stelt aan de plek waar je komt te werken. Je wilt graag met nieuwe technieken en technologieën aan de slag. Je zoekt waardering en zelfstandigheid in je werk. Je wilt verder komen. En je vindt het belangrijk dat je in een team komt waar iedereen lol in het werk heeft. Kom naar Bos Elektrotechniek.

onze vacatures

Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen