Allround in elektrotechniek, specialisten in domotica

Het is ons specialisme, al een goeie dertig jaar: elektrotechniek. En met alle ontwikkelingen die de elektrotechniek in die tijd heeft doorgemaakt, zijn ook wij meegegroeid. Als installateur met een neus voor noviteiten pakken we die nieuwe ontwikkelingen snel op. Dat maakt dat u met Bos Elektrotechniek een installateur over de vloer hebt die up-to-date is met de laatste stand van zaken.

Contact opnemen

Van installatie tot onderhoud

Zo breed als het gebied van de elektrotechniek is, zo breed zijn we ook georiënteerd bij Bos Elektrotechniek. We installeren kantoren, bedrijfshallen, zorginstellingen en winkels voor zakelijke klanten. We leggen uiteenlopende systemen en installaties aan in de luxe woningbouw voor particulieren. En ook onderhoud aan en renovatie van elektrotechnische installaties nemen we voor onze rekening.

My Post 1

Thuis in domotica

En over noviteiten gesproken: vooral op het gebied van domotica verandert het speelveld continu. We hebben ons jaren terug al toegelegd op de specialisatie voor intelligente elektrotechniek voor in woningen. Maar ook voor alle andere faciliteiten in gebouwen en huizen waar elektrotechniek aan te pas komt kunt u onze specialisten inschakelen. Van verlichting tot beveiliging, van ICT tot de stroomtoevoer.

Bedienger t Energieeffizienz 1800x960 20105 1582277800

Met het accupakket

hg brands e3dc 02 landscape 1080x720 3

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen