De installateur van verlichting die ook weet wat er te koop is

Eisen genoeg waar goede verlichting thuis of in een zakelijke omgeving aan moet voldoen. Licht moet functioneel zijn, zodat u in huis of in het bedrijf kunt doen wat u wilt doen. Verlichting brengt ook sfeer in ruimtes. En met het juiste licht draagt u ook bij aan de beveiliging van uw huis of gebouw. Bos Elektrotechniek heeft alle expertise om elke ruimte en elke situatie optimaal te verlichten.

Contact opnemen

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

We zijn er niet alleen maar om de elektrotechniek achter de verlichting professioneel te regelen. In onze eigen showroom in Rotterdam kunt u zich ook een beeld vormen van de mogelijkheden. Die showroom is een etalage van de laatste stand van zaken op verlichtingsgebied. Van inbouwapparatuur tot en met hightech verlichtingsarmaturen, stuk voor stuk van professionele merken. Liever uw eigen verlichtingsleverancier? Ook dan zijn we een flexibele partner om mee samen te werken.

 

 

Kralingseweg 61

Lichtplan ontwerpen

Aan de hand van uw wensen ontwerpen we vervolgens een compleet lichtplan. Optimaal afgestemd op de sfeer in huis of op productief werken op de zaak. Ook de montage van alle verlichting nemen we professioneel voor onze rekening. Gaat u nieuw bouwen? In overleg met (interieur)bouwer, timmerman of stukadoor garanderen we niet alleen een gestroomlijnde planning, maar ook een visueel optimale oplossing.

Juncos 3D Flos Soft Architecture
flos logo
Barca GO Venezia 003
WALL RUPTURE eyc0 16
circleoflight 005
Effezeta Store Milano 015
casa jorge remake

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen