Optimaal zicht op veiligheid via uw domotica-installatie

Een betrouwbare beveiliging van uw woonhuis of bedrijf geeft een gerust gevoel. Mogelijkheden genoeg bij Bos Elektrotechniek. We leveren en installeren een compleet scala een producten en systemen, zowel voor inbraakbeveiliging als branddetectie.

Contact opnemen

ruimtelijke melders

Met ruimtelijke melders in alle essentiële ruimtes van een woonhuis of kantoor blijven bewegingen niet onopgemerkt. Magneetcontacten op alle openslaande delen detecteren automatisch als het raam of de deur worden geopend. Door de montage van elektrische sloten houdt u maximaal grip op wie er wel en niet naar binnen mag. Meerdere van die elektrische sloten kunt u trouwens in één handeling bedienen. En koppel het elektrische slot aan een intercom of een videosysteem en u heeft ook op afstand controle.

slimline header

Gronddetectie voor nog meer zekerheid

Nog meer zekerheid? Met gronddetectie creëert u een onzichtbare schil rondom uw woning, kantoor of bedrijf. Een trilling, veroorzaakt door een voetganger of een voertuig, resulteert direct in een alarmmelding op uw telefoon.

gps plus 1

Beveiliging voor bedrijfshallen

De zaak optimaal beveiligen? Bos Elektrotechniek weet hoe. Bijvoorbeeld met ruimtemelders of met magneetcontacten. Of met een slim camerasysteem, op afstand bestuurbaar, dat u realtime laat zien wat er binnen in uw kantoorgebouw of bedrijfshal gebeurt. Staat er een slagboom vóór het terrein? Ook die sluiten we aan op één centraal systeem voor toegangscontrole.

Bos Elektrotechniek installeert uitsluitend systemen en apparatuur die door verzekeringsmaatschappijen worden voorgeschreven.

pexels cottonbro 3205737 1

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen