Beveiliging van woonhuizen en bedrijfsgebouwen 

U bepaalt zelf het liefst wie er bij u binnenkomt? Dan is een professionele beveiliging thuis of op de zaak geen luxe maar noodzaak. Met beveiligingssystemen van Bos Elektrotechniek behoudt u de controle over de toegang. We zijn niet alleen installateur, maar ook adviseur. Een adviseur die uit ervaring weet welke systemen uw woonhuis of uw bedrijfspand optimaal beveiligd is.

Contact opnemen

Videobewaking

Videobewaking of een gesloten camerasysteem bijvoorbeeld is een optie als u zelf wilt meekijken wat er tijdens uw afwezigheid gebeurt. Bewegingssensoren in essentiële ruimtes detecteren automatisch als iemand zonder uw toegang binnenkomt. Alleen al de installatie van een hightech beveiligingssysteem is al één zorg minder.

afb 5

Beveiliging van bedrijfsgebouwen

Bos Elektrotechniek is huisinstallateur van grote en gerenommeerde bedrijven. Daardoor kennen we laatste stand van zaken in beveiligingsland. Met gebruiksvriendelijke en intelligente systemen voor toegangscontrole maken we het toegangsbeheer efficiënt en veilig.

Untitled design

Brandmeldsystemen

Ook nemen we uw veiligheid met het oog op brand serieus. Met meerdere opties voor brandmeldsystemen bent u er altijd op tijd bij. Voor elk woonhuis en voor elk bedrijfsgebouw ontwerpen en installeren we een betrouwbaar systeem.

smoke carbon monoxide alarm isolated white background

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden