Maak de verlichting thuis of op de zaak intelligent met domotica

Waarom elke lamp in huis of op kantoor apart bedienen als het ook met één intelligent systeem kan? Domotica is bij uitstek geschikt om verlichting eenvoudiger te maken. Alle verlichting die werkt volgens het DALI-protocol kan erop worden aangesloten. Vervolgens regelt u met uw smartphone overal de verlichting.

Contact opnemen

Voorgeprogrammeerde verlichting

Met de intelligente domotica-oplossingen van Bos Elektrotechniek heeft u minder omkijken naar de verlichting. U regelt centraal de tijden waarop lichten aan- en uitgaan, de verlichtingssterkte of de kleuren van het licht bijvoorbeeld. Verlichting gaat alvast branden op het moment dat het eerder donker wordt. Of u programmeert meerdere scenario’s voor verschillende tijden van de dag.

179290102 6188567794502369 7927630262298038650 n

Energiebesparend

Ook de verlichting in de tuin kunt u in het systeem onderbrengen. Met domotica optimaliseert u de veiligheid rondom uw woonhuis of bedrijfspand, door de nachtverlichting in te stellen op de tijden dat het nodig is. En zo maakt Bos Elektrotechniek nog veel meer mogelijk.

Het gemak om alles vanaf één plek in huis of op kantoor te bedienen is nog maar één meerwaarde van domoticatechnologie. Doordat lichten niet meer onnodig branden bespaart u ook energie.

afb 1

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen