Verwarming, ventilatie en airconditioning in één en hetzelfde domoticasysteem

Met domoticasystemen houdt u de verwarming, ventilatie en airconditioning in de hand. Letterlijk, met uw smartphone. Met één systeem kunt u de instellingen voor verwarmen, ventileren en koelen aanpassen. Of ervoor zorgen dat automatisch de juiste temperatuur is ingesteld op het moment dat u thuis of op de zaak komt. Of juist weggaat van huis of het bedrijf.

Contact opnemen

Extra comfort in huis

Het is eenvoudig om per kamer of per deel van het bedrijf een vaste temperatuur in te stellen. Sensoren bepalen automatisch het niveau van ventilatie. Zijn er meerdere personen aanwezig in een ruimte of in een kamer, dan ventileert het systeem extra.

Dat maakt een investering in domotica van Bos Elektrotechniek vooral een investering in extra comfort in huis of op de zaak. Ook als u met vakantie gaat is een domoticasysteem een efficiënte investering. Stel een vakantiemodus in en het systeem regelt tijdens uw afwezigheid exact de juiste klimaatcondities. En bij terugkeer wacht u weer een warm (of koel) huis of kantoor.

afb 6

Energie besparen

Hoe vaak gebeurt het niet dat een verwarming onnodig aan staat, terwijl er niemand in huis aanwezig is of de zaak gesloten is? Uw domoticasysteem houdt standaard al rekening met de tijden waarop de verwarming aan of uit kan. Dat scheelt veel energie.

My Post

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen