Met domotica meer controle over raambekleding, zonwering en rolluiken

Met domoticatechniek wordt het bedienen van de raambekleding en de zonwering heel makkelijk. Wordt het te warm in huis, dan kunt u centraal de shutters of de lamellen regelen als die elektrisch worden aangestuurd. Of de buitenzonwering laten zakken. Ook rolluiken en screens voor beveiliging van uw woonhuis of gebouw kunt u via de smartphone of een tablet bedienen. Handig, want zo hoeft u niet alle kamers langs om alles handmatig te bedienen.

Contact opnemen

Automatische zonwering

En het kan zelfs nóg eenvoudiger: met een volledig automatische bediening. Sensoren meten continu het lichtniveau. Te veel lux? Dan komt de zonwering zelf in actie.

Ook een elektronisch weerstation kunt u optioneel laten aansluiten. Daarmee kunt u de windsnelheid meten en eventuele schade voorkomen. Gaat het te hard waaien, dan gaat de zonwering weer omhoog.

Zonwering

Zekerheid tijdens de vakantie

Geef inbrekers de indruk dat uw huis normaal bewoond is als u op vakantie bent: met een slimme vakantieschakeling. Daarmee worden alle elektrisch aangedreven shutters, rolluiken, schermen en andere vormen van raambekleding elke dag ‘gewoon’ bediend. Net alsof er iemand thuis is. Zo’n vakantiemodus is een veilige optie die uw investering in domotica extra meerwaarde geeft.

vakantie

Ervaar het zelf in onze showroom

Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden weten, maak gerust een afspraak.

  • Ervaar zelf de mogelijkheden
  • Ruim assortiment 
  • Advies op maat

 

Laat uw gegevens achter

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken

* verplichte velden
Shield Checkmark
Gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf
Heart
Service gericht
Phone Portrait
Korte lijnen